Pana acum, acvila era pasarea care ne reprezenta Capitala, asa ca nu este prea clar de ce trebuie lansat un sondaj si apoi, un concurs, pentru schimbarea acesteia. Mai ales cand noile propuneri frizeaza ridicolul: fluture si gargarita, leu sau porumb
Pana acum, acvila era pasarea care ne reprezenta Capitala, asa ca nu este prea clar de ce trebuie lansat un sondaj si apoi, un concurs, pentru schimbarea acesteia. Mai ales cand noile propuneri frizeaza ridicolul: fluture si gargarita, leu sau porumbel. Conform Biroului de Presa al Primariei, citat de HotNews, Directia de promovare a turismului in Bucuresti, nou infiintata, inca lucreaza la aceasta "idee", dupa care, din februarie, pe site-ul primariei, locuitorii capitalei ar putea sa isi exprime optiunea pentru mascota preferata, desi nu este clar cum vor dovedi votantii ca sunt bucuresteni. Ulterior, evident, cineva va castiga o licitatie in urma careia vor aparea diverse produse publicitare cu noua mascota. In tot cazul, daca Primaria este, inca, la momentul ideilor trasnite, ZIUA vine cu o propunere proprie, care solicita sa fie supusa votului concetatenilor: bordura cu aripi, made in China. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.