Cu masca, fara masca - Mult mai de pret e iubirea
“Ma numesc Claudia D. si va citesc de mult articolele din Jurnalul National. Am invatat foarte multe din ele”... Asa incepe mailul primit de la o cititoare a Jurnalul
Cu masca, fara masca - Mult mai de pret e iubirea
“Ma numesc Claudia D. si va citesc de mult articolele din Jurnalul National. Am invatat foarte multe din ele”... Asa incepe mailul primit de la o cititoare a Jurnalului de Duminica. Imi fac o datorie de onoare din a publica acest material integral. Daca povestile de viata publicate alina suflete si ofera solutii, inseamna ca un colt de ziar e locul perfect pentru ca speranta sa triumfe. “Erau impreuna de doi ani, locuiau impreuna si se iubeau foarte mult. Nunta era planificata deja, in toamna. Erau asa de fericiti! La un moment dat, ceva se schimbase la ea, nu se mai purta la fel ca inainte. El a intrebat-o ce se intampla, dar ea spunea doar ca are mult de invatat pentru facultate. Pierdea nopti intregi la calculator. Cunoscuse prin intermediul Internetului, pe Messenger, pe cineva. Nu era din acelasi oras cu ea, dar ea stabilise hotarele acestei relatii: amicitie si atat. Dar el a inceput sa o copleseasca cu declaratii, ii spunea exact ceea ce ea avea nevoie sa auda: ca s-a indragostit nebuneste de ea si ca nu mai poate trai fara sa o cunoasca. O suna tot timpul si vorbeau ore intregi la telefon, ii putea spune orice, descoperea ca are aceleasi gusturi ca si ea. Inevitabilul s-a produs si ea s-a indragostit de strainul acela, dar ea simtea ca inimile lor bat la unison, ca si-a descoperit iubirea cea adevarata, uitase pur si simplu de logodnicul ei. Si intr-o zi, ea a plecat, lasand doar un bilet in care ii spunea sec logodnicului ca nu-l mai iubeste. Distrus, acesta nu stia in ce parte sa apuce, incotro sa o caute. I-a sunat pe toti prietenii, a cautat-o la toate rudele, toti cunoscutii, vecinii, dar nimeni nu o vazuse, nu stia nimeni nimic de ea. Simtea ca i se face rau, nu putea sa inteleaga ce s-a intamplat, asa ca s-a asezat pierdut pe un scaun. La un moment dat, a observat ca pe ecranul computerului era un mail pe numele iubitei. Curios, l-a deschis cu maini tremurande si a citit: 'Iubita mea, o sa intarzii, o sa fiu la gara la 23:30, de-abia astept sa ne vedem, dragostea mea!>>. Imediat, logodnicul fetei se uita la ceas, era deja 00:10. Lua cheile de la masina si ajunse intr-un suflet la gara. Acolo, un fior rece il cuprinse, dintr-o data. Politia imprejmuise locul si nimeni nu avea voie sa patrunda in incinta garii, dar el se zbatu si inainta prin multimea de curiosi. Logodnica lui, cea pe care o iubea atat de mult, cea fara de care el nu putea respira, dar nu i-o spusese niciodata, zacea pe peron, injunghiata de 'iubitul ei>> de pe Internet. Acel individ era schizofrenic, un criminal in serie care asa isi gasea victimele, pe internet. Fie ca aceasta intamplare sa deschida ochii multor tineri care stau zilnic pe Internet, pe chat, pe Messenger, pentru ca astfel de lucruri se pot intampla zilnic si e mai bine sa prevenim astfel de tragedii decat sa lasam sa se intample.”


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.