Astazi si maine sunteti caracterizati de expansivitate, optimism si incredere in sine. Aveti energie din abundenta si o constitutie robusta, vi se pare ca puteti face orice. Sunteti generosi si binevoitori, dar asteptati in schimb admiratie si aprec
Astazi si maine sunteti caracterizati de expansivitate, optimism si incredere in sine. Aveti energie din abundenta si o constitutie robusta, vi se pare ca puteti face orice. Sunteti generosi si binevoitori, dar asteptati in schimb admiratie si apreciere. Va place sa faceti lucrurile pe scara mare si cu fast, deoarece sunteti atrasi de ideea de ceremonie. Sunteti amatori de petreceri si de intalniri cu persoane avand statut social, ceea ce va da sentimentul propriei importante. Demnitatea si abilitatea de a inspira incredere de care dati dovada astazi si maine inspira celorlalti incredere si entuziasm. Radiati multa caldura si afectiune si sunteti lipsiti de egoism in exercitarea puterii. Puteti atinge implinirea in dragoste. Aveti o dragoste speciala pentru copii si interes in cresterea si dezvoltarea lor morala. Exista afinitate pentru jocurile de noroc sau activitatea la bursa. De asemenea, in afaceri va puteti interesa de industria distractiilor, de arta, sport si educatie. Nu dati curs neintelegerilor cu partenerul, decat in cazul in care acesta nu se dovedeste interesat de bunul mers al relatiei!

Berbec
Puteti avea o stare de neliniste, de teama, care va dezavantajeaza, deoarece nu va puteti concentra la problemele cu adevarat importante. Suferinta din jurul dumneavoastra va poate face compatimitori, ceea ce va va determina sa-i puteti ajuta pe cei aflati in nevoie. Faceti greseala de a astepta de la ceilalti mai mult decat sunt dispusi sa va ofere. Mintea va este preocupata de tot felul de situatii cu care v-ati confruntat in ultimul timp si care v-au pus serios pe ganduri. Ar trebui sa nu mai amanati un proiect destul de relevant pentru dumneavoastra!

Taur
Serviciul dumneavoastra este mai mult intelectual, va preocupa tot ceea ce necesita documentare. Va place sa culegeti informatii, si chiar va regasiti in multe domenii. Puteti initia noi specializari si studii, cu atat mai mult cu cat exista si stimulare in acest sens din partea Destinului. Ar fi de preferat sa puteti face tot ceea ce ati promis, dar daca nu mai faceti fata, trebuie sa renuntati la ceva. Aveti nevoie sa cunoasteti multi oameni, multe locuri, pentru a face o selectie corecta a valorilor.

Gemeni
Intelegeti ca nimic nu se castiga fara o lupta serioasa. Puteti primi un ajutor financiar de la parinti sau de la prieteni. Nu ignorati acest ajutor dezinteresat, incercati sa nu lezati persoana prin indiferenta! Oferiti celorlalti toata atentia de care au nevoie. Va puteti simti sufocati de grija si atentia unei persoane apropiate. Astazi si maine trebuie sa faceti deosebirea intre prietenii falsi si cei corecti, intre adevar si minciuna. Aveti talent organizatoric, de aceea vi se pot da anumite sarcini in care va trebui sa fiti lider.

Rac
Veti simti nevoia de a fi in centrul atentiei, de a fi pionul principal peste tot. Aspectul material nu constituie un interes deosebit astazi. Sunteti grabiti si impulsivi cu cei din jur, cu un simt exagerat al propriei importante. Vi se pare ca vi se rapeste timpul, ca toti incearca sa profite de dumneavoastra, ca sunteti prea solicitati. Decat sa afisati aceasta stare de continua nemultumire, mai bine renuntati la orgoliu si spuneti-le prietenilor ceea ce va deranjeaza!

Leu
Reusita se datoreaza concentrarii pe propriile obligatii, viziunii asupra individualitatii, pe respectul de sine si pe respectul celorlalti. Sunteti foarte atasati de familie, de casa, de prietenii apropiati si doriti sa transmiteti aceasta stare tuturor. Sunteti mana cereasca astazi pentru cei cu care veniti in contact, deoarece starea dumneavoastra este deosebit de vioaie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.