Omul de afaceri constantean Liviu Dorin Bamburic, impuscat joi dimineata, a fost supus unei noi interventii chirurgicale, iar medicii au reusit sa-i mai scoata unul din cele opt gloante cu care a fost ciuruit de atacatorul necunoscut. Potrivit dr. F
Omul de afaceri constantean Liviu Dorin Bamburic, impuscat joi dimineata, a fost supus unei noi interventii chirurgicale, iar medicii au reusit sa-i mai scoata unul din cele opt gloante cu care a fost ciuruit de atacatorul necunoscut. Potrivit dr. Florian Stoian, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, in trupul pacientului mai exista 4 gloante - unul in femur, unul in hipocondrul drept (zona toracica, sub coaste) si doua in zona pubisului, dar nici unul nu-i pune viata in pericol.

Dupa seria de interventii chirurgicale si evolutia ulterioara, medicii au devenit mai optimisti si spun ca pacientul are sanse mari de recuperare.

Pazit de politisti si de bodyguarzii personali
Ieri dimineata, Bamburic era constient, avea tensiunea normala si putea respira singur, fara ajutorul aparatelor. A vorbit cu anchetatorii care investigheaza atacul produs in noaptea de miercuri spre joi asupra lui si a incercat sa-l descrie pe atacator. In prezent se afla in continuare la terapie intensiva, unde este pazit de o „armata” de politisti si de bodyguarzii personali.

R azbunare din cauza banilor sau gelozie
Potrivit cms. sef Florian Pamfile, seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Constanta, in acest dosar au aparut legaturi noi, iar volumul de munca devine tot mai mare pe masura ce ancheta avanseaza. „Am vorbit cu victima, dar nu s-a trezit foarte bine de sub efectul sedativelor si mai trebuie interogata”, a explicat comisarul sef. Liviu Bamburic le-a povestit politistilor traseul pe care l-a parcurs in seara fatidica. La ora 22.00 a plecat de la clubul lui, care este in renovare, si a mers in Clubul Crazy, de langa Sala Sporturilor, unde a stat destul de putin, apoi a plecat catre cazinoul Queen, aflat in incinta Hotelului Iaki, din statiunea Mamaia. In tot acest timp a fost insotit de bodyguardul personal Florin Stoica. Acolo a ramas pana in jurul orei 2.00, cand, dupa o discutie telefonica pe care unii dintre martori au caracterizat-o drept „furtunoasa”, a parasit cazinoul impreuna cu garda de corp. Cms. sef Pamfile a declarat ieri ca respectiva convorbire telefonica s-a purtat cu un barbat, dar nu are nici o legatura cu atacul produs o jumatate de ora mai tarziu. Bamburic a facut un ocol pe drum, l-a lasat si pe bodyguard undeva la intersectia strazilor Soveja cu Tomis, apoi s-a intors in Tomis Nord, cartierul unde locuieste prietena sa, Elena Neagu. A parcat masina in apropierea blocului D1 de pe aleea Hortensiei si a facut cativa pasi spre intrarea in bloc. Se pregatea sa apese pe butoanele interfonului cand a fost impuscat. Din dosarul de la Parchet, reiese si o sumara descriere a celui care l-a atacat: 1,75 m inaltime, slabut, purta haine inchise la culoare si pe fata avea o panza. Pe de alta parte, cms. sef Florian Pamfile spune ca nu se poate realiza un portret-robot al atacatorului, intrucat sunt prea putine informatii. Politistii urmaresc in acest moment doua piste - cea a razbunarii pecuniare si razbunarea din gelozie. In ceea ce priveste speculatiile unor datorii la camatari, Pamfile a declarat ieri ca intr-adevar era dator la cateva persoane, dar valoarea bunurilor sale mobile si imobile era mult mai mare decat suma datorata, asa incåt politistii nu cred ca acesta ar fi mobilul atacului.

Eliminat fizic pentru o afacere de trei milioane de euro?
In privinta declaratiilor lui Bamburic, anchetatorii s-au contrazis ieri intre ei. In vreme ce cms.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.