DRAMA - fetita ucisa de mama depresiva
O tanara de 21 de ani a murit impreuna cu fetita ei, in varsta de aproximativ doi ani, dupa ce a sarit de la etajul cinci al blocului unde locuiau, in centrul Capitalei. Tragedia s-a produs in
DRAMA - fetita ucisa de mama depresiva
O tanara de 21 de ani a murit impreuna cu fetita ei, in varsta de aproximativ doi ani, dupa ce a sarit de la etajul cinci al blocului unde locuiau, in centrul Capitalei. Tragedia s-a produs in jurul orei 15:30. Femeia s-a aruncat, cu fetita ei in brate, de la geamul mansardei imobilului unde locuia si a cazut in curtea Bisericii Studentilor (fosta Rusa) de pe Strada Ion Ghica (zona Universitate). Ambulanta a ajuns in scurt timp, dar a gasit cele doua trupuri fara suflare. Politistii exclud varianta unui omor. Marturii. Doctorul Virica Nicolae, din echipajul Ambulantei care a ajuns la locul dramei, a spus ca in apartamentul de unde s-a aruncat femeia i-a gasit pe fratele, sora si cumnatul Cristinei Datcu, care au spus ca erau acasa in momentul producerii incidentului. “Familia a povestit ca femeia s-a incuiat in camera, iar la un moment dat s-a auzit o bubuitura”, a mai spus medicul. Totodata, potrivit declaratiilor familiei, Cristina Datcu nu era casatorita si nu mai avea alti copii. Primele indicii arata ca tanara ar fi recurs la acest gest pe fondul unei depresii provocate de faptul ca tatal micutei nu voia sa recunoasca paternitatea. Vecinii tinerei povestesc ca exista chiar si un proces in acest sens. Jandarmii au fost primii care au ajuns la locul faptei. Ulterior, anchetatorii Sectiei 10 de Politie au venit si ei, iar medicii INML au ridicat trupurile neinsufletite. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, se pare ca femeia si-a premeditat gestul, anuntandu-si cu ceva timp in urma rudele si prietenii. Christian Ciocan a mai adaugat ca necropsia se va efectua luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.