Municipalitatea Bucurestilor va contribui cu circa 4500 de lei la constituirea societatii World Trade Hotel SA, care se va ocupa cu proiectarea si exploatarea unui hotel Ibis. Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat joi acest luc
Municipalitatea Bucurestilor va contribui cu circa 4500 de lei la constituirea societatii World Trade Hotel SA, care se va ocupa cu proiectarea si exploatarea unui hotel Ibis. Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat joi acest lucru, cu 28 de voturi pentru, unul impotriva si opt abtineri. In valoare de 12 milioane de euro, hotelul de trei stele va fi situat in vecinatatea hotelului Sofitel. Potrivit primarului general Adriean Videanu, municipalitatea detine 5% din actiunile SC World Trade Center, iar suma necesara constituirii societatii World Trade Hotel SA este 90.000 de lei. Hotelurile Ibis fac parte din grupul hotelier Accor, cel mai mare din Europa, prezent in aproape 100 de tari si cu aproximativ 170.000 de angajati. Accor detine cinci hoteluri in Bucuresti: Sofitel, IBIS -doua- si Novotel. Grupul Accor activeaza in domeniul administrarii hotelurilor si ofera societatilor servicii in managementul resurselor umane, marketing si gestiune a cheltuielilor profesionale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.