Azi, de la ora 15.00, la sala ArCuB, este programata finala sectiunii teatru, unde cele trei trupe nominalizate vor evolua in fata juriului format din actrita Florina Cercel, criticul de teatru Marina Constantinescu si regizorul Radu Afrim. Maine, in
Azi, de la ora 15.00, la sala ArCuB, este programata finala sectiunii teatru, unde cele trei trupe nominalizate vor evolua in fata juriului format din actrita Florina Cercel, criticul de teatru Marina Constantinescu si regizorul Radu Afrim. Maine, intre orele 12.00-14.00, la Colegiul National "Cantemir-Voda" se vor desfasura workshop-uri pe sectiunile de concurs unde invitatii - actorul Florin Piersic jr, poeta Simona Popescu - vor sta de vorba cu nominalizatii LicArt. Incepand cu ora 15.00, la Centrul Cultural Tinerimea Romana va avea loc festivitatea de premiere a castigatorilor, o expozitie cu fotografiile nominalizate, lansarea volumului LicArt 2007 cuprinzand poeziile nominalizate si un concert Ada Milea (foto). LicArt este organizat de catre Societatea pentru Cultura, Oameni si Prietenie, Clubul Noua ne pasa, portalul www.fotolitera.com si Ministerul Educatiei si Cercetarii. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.