Gigi Becali s-a laudat ieri cu patru transferuri, fara sa dea nume, apreciind ca Steaua va rupe norii in returul campionatului. A omis sa dea nume, ceea ce poate duce din nou cu gandul la promisiunile fara acoperire pe care patronul din Ghencea le fa
Gigi Becali s-a laudat ieri cu patru transferuri, fara sa dea nume, apreciind ca Steaua va rupe norii in returul campionatului. A omis sa dea nume, ceea ce poate duce din nou cu gandul la promisiunile fara acoperire pe care patronul din Ghencea le face in ultima vreme asa cum respira, aici intrand si veniri, si plecari. Asa ca, deocamdata, cei patru mari atacanti pe care i-a achizitionat, ar putea fi stelisti la fel cum a ajus Dica la Benfica sau la Valencia.
"Sunt jucatorii pe care i-am dorit. Transferurile nu sunt definitivate, dar sunt aproape sigure. Pe doi ii vom cumpara, iar pe ceilalti doi ii vom lua cu optiune de cumparare. Daca i-am cumpara pe toti ar costa intre sase si sapte milioane de euro. Nu este o suma mare pentru ca trebuie sa dai pe un singur jucator atatia bani la pretentiile pe care le are Steaua", a anuntat ieri Gigi Becali. Trei dintre jucatorii aflati aproape de Steaua sunt Jose Alcides Moreno Mora (columbian, Independiente, 26 de ani), Andres Augusto Mendoza Azevedo (peruan, ultima oara la Metalurg Donetk, 29 de ani) si Dayro Mauricio Moreno Galindo (columbian, Once Caldas, 22 de ani). Becali s-a laudat ca, prin achizitiile facute, Steaua va avea in componenta zece jucatori care sunt titulari in nationalele lor.
"In retur, Steaua va fi o echipa care va spulbera tot, asa vad eu", a avertizat Gigi. Acesta s-a referit si la Dica, jucator pe care il vede in fiecare saptamana la cate o echipa mare din Europa, dar care ramane in continuare la Steaua. "E posibil sa plece Dica, nu stiu exact. Eu vreau patru milioane si ia tu trei daca poti. Daca o societate il da pe noua milioane, le dau lor aia cinci. Ca nu mi-e frica de Tulus (n.r. Doru Tulus, procuror DNA). Nu ma intereseaza pe mine DNA, ca nu imi fac ei mie tranzactiile. Tulus poate sa ancheteze pana ii vin spumele la gura", a mai spus Becali. Patronul Stelei, neimplicat in ancheta declansata de DNA, s-a oferit sa stinga litigiul dintre inculpati si statul roman. "Daca prejudiciul ar fi real, ar fi de 1,7 milioane de euro. Mare lucru. Pentru ca celelalte sume sunt ale cluburilor. E o tampenie. Le dau eu 1,7 milioane sa se termine balamucul, sa-si retraga Ministerul Finantelor plangerea. O fi si in fotbal o suta de mii, doua sute, un milion de bani negri, dar nu sa-i scoti, ci sa-i bagi. Bani albiti pe care ii bagi sa se faca negri. Nu e vorba ca iau apararea cuiva, dar de unde sa fie bani negri daca tot trebuie sa bagi bani? Eu stiu fenomenul fotbal. Eu am incasat 30-40 de milioane din participarea in Liga Campionilor si tot mai sunt in pierdere cu vreo 30. Dar celelalte cluburi, Dinamo, Rapid? E moral sa iei apararea daca tot dai bani din buzunarul tau sa se uite lumea la fotbal. E nedrept. Da-l naibi pe Borcea, a bagat si el 5-6 milioane in fotbal, sa-l mai bagi si la puscarie acum?", s-a intrebat Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.