Este un lucru obisnuit ca marile publicatii si agentii de presa sa pregateasca din timp necrologurile unor celebritati, mai ales in cazul celor in varsta sau grav bolnave, despre care se presupune ca nu mai au mult de trait. Site-ul de stiri mondene
Este un lucru obisnuit ca marile publicatii si agentii de presa sa pregateasca din timp necrologurile unor celebritati, mai ales in cazul celor in varsta sau grav bolnave, despre care se presupune ca nu mai au mult de trait. Site-ul de stiri mondene USmagazine.com, citat de Mediafax, sustine ca Associated Press (AP) nu vrea sa riste si a pregatit necrologul lui Britney Spears. "Nu dorim acest lucru dar, daca Britney Spears moare, avem de-a face cu unul dintre cele mai mari subiecte din ultima vreme", a declarat Jesse Washington, editor al departamentului de divertisment al AP.
Viata lui Britney Spears a fost marcata, in 2007, de o interminabila descindere in infern: cantareata, aflata in plin proces de divort cu tatal celor doi copii ai sai, Kevin Federline, s-a ras pe cap in public, fiind, vizibil, in plina depresie nervoasa, a urmat mai multe cure de dezintoxicare si a ratat intoarcerea pe scena muzicala internationala. A fost implicata intr-o serie de accidente rutiere, care nu au avut, din fericire, urmari grave. In plus, mai multe inregistrari cu tenta pornografica ce o au ca protagonista au fost postate pe internet.
Delirul a continuat si in 2008: fosta "Lolita" a muzicii pop, acum in varsta de 26 de ani, a primit o lovitura dura, luni, cand un judecator din Los Angeles a refuzat sa-i redea dreptul de a-si vizita copiii pe care ii are cu Kevin Federline, o noua decizie in procesul de stabilire a tutelei urmand a fi luata luna viitoare. Cantareata a pierdut custodia copiilor sai, Preston, doi ani, si Jayden, un an, in octombrie 2007, in favoarea fostului sot, Kevin Federline. La inceputul lui ianuarie, Spears a fost transportata la spital cu o ambulanta, pentru o evaluare psihiatrica, la cateva ore dupa ce politia a fost chemata la locuinta sa pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legate de custodia copiilor. Dupa ce parintii i-au spus ca o vor interna intr-un spital de psihiatrie, Spears a amenintat ca se va sinucide: "Ma voi sinucide inainte ca ei sa ma inchida din nou. (...) Oh, Dumnezeule, s-a sfarsit pentru mine", i-a spus Spears unei prietene, in cursul unei convorbiri telefonice. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.