Numerele castigatoare la extragerea Loto 6/49 de duminica au fost 33, 35, 23, 12, 19 si 25, insa niciunul dintre jucatori nu a ghicit cele sase numere, astfel incat premiul la categoria I va fi reportat.

Fondul de castiguri la catego

Numerele castigatoare la extragerea Loto 6/49 de duminica au fost 33, 35, 23, 12, 19 si 25, insa niciunul dintre jucatori nu a ghicit cele sase numere, astfel incat premiul la categoria I va fi reportat.

Fondul de castiguri la categoria I a jocului Loto 6/49 din 13 ianuarie este estimat la peste 9,5 milioane euro.

Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in urma cu 19 saptamani, in data de 26 august 2007 si a fost in valoare de 10,45 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.
ROMPRES/
Celebrele cozi la alimente de pe vremuri s-au mutat la Loteria Romana. Pentru cel mai mare premiu din istoria acesteia. Potul cel mare la "6 din 49", de peste 35 de milioane de lei, cu un milion mai mult decat in august 2006, i-a scos pe romani din casa in ultima zi, iar numarul foarte mare de bilete cumparate pe ultima suta de metri a dat peste cap sistemul electronic al loteriei. Aparatele s-au blocat cu cateva minute inainte de 14:00, ora inchiderii automate a incasarilor. Loterie - Salariatii primesc 10% din profit Salariatii Loteriei Romane vor avea dreptul sa primeasca pana la 10% din profitul net aferent anului 2007, estimat la 148,54 milioane de lei, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta elaborat de Ministerul Economiei si Finantelor (MEF). Aceasta metoda a fost utilizata in perioada 2001-2004 si eliminata in 2005. Cea mai mare parte din profit, adica 60%, va fi destinata finantarii proiectelor de constructie a locuintelor pentru tineret si a salilor de sport, precum si pentru amenajarea Arenei Sportive Polivalente si a Salii Polivalente. Restul profitului va fi repartizat spre rezerve legale, alte rezerve reprezentand facilitati fiscale prevazute de lege, acoperirea pierderilor contabile din anii precedenti, profitul net aferent activitatii de pronosticuri sportive si alte repartizari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.