Astazi, in jurul orei 11:30, solistul Aurel Moldoveanu  a fost surprins cu aparatul radar cu aproape 70 de km/h intr-o localitate vasluiana.

Artistul se intorcea de la un concert din Republica Moldova, la volanul unui autoturism

Astazi, in jurul orei 11:30, solistul Aurel Moldoveanu a fost surprins cu aparatul radar cu aproape 70 de km/h intr-o localitate vasluiana.

Artistul se intorcea de la un concert din Republica Moldova, la volanul unui autoturism de teren, cu numar de Bucuresti. Pe raza localitatii Rasesti, situata la 1 km de Punctul de trecere a frontierei Albita, solistul a fost depistat de aparatul radar al IPJ Vaslui cu o viteza de 68 km la ora.

Oprit pentru control, Aurel Moldoveanu s-a aratat indignat de faptul ca nu este inteles de politisti, in conditiile in care, spune el, "in alte zone politistii sunt mai intelegatori". Pana la urma, Moldoveanu s-a ales cu avertisment. El risca sa ramana fara permis, intrucat mai are 14 puncte de penalizare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.