Costul total al proiectului, care include investitiile in modernizarea si crearea infrastructurii necesare noii fabrici din India, este de 52,2 milioane euro si va fi acoperit din fonduri interne. Fabrica din India va deveni operationala in decurs de
Costul total al proiectului, care include investitiile in modernizarea si crearea infrastructurii necesare noii fabrici din India, este de 52,2 milioane euro si va fi acoperit din fonduri interne. Fabrica din India va deveni operationala in decurs de doi ani. Preluarea utilajelor uzinei romanesti, cu o capacitate anuala de 200.000 de tone, se incadreaza in strategia Maharashtra Seamless de dublare a capacitatii de productie la 700.000 de tone anual, pana in 2010-2011. Maharashtra Seamless face parte din grupul industrial indian Jindal si a inregistrat, la 31 martie 2007, o cifra de afaceri de 265 milioane euro si un profit net de 40 milioane euro, cu aproximativ 17 milioane euro mai mult decat in 2006. Compania a castigat, la finele lunii noiembrie, licitatia pentru vanzarea utilajelor care alcatuiesc linia de fabricatie a tevilor petroliere a uzinei Republica din Bucuresti, aflata in procedura de faliment, la pretul de pornire de circa 6,21 milioane euro. Terenul uzinei Republica, cu o suprafata de 240.000 metri patrati, si celelalte active (cladirea de birouri si halele) vor fi scoase la vanzare, prin licitatie, in primavara acestui an. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.