Britanicii vor concerta la Sibiu, duminica, 30 decembrie, informatia fiind postata si pe site-ul lor oficial al trupei. Intrarea va fi libera, iar show-ul se va desfasura in Piata Mare, in Centrul Istoric al Sibiului, cu incepere de la ora 23.0

Britanicii vor concerta la Sibiu, duminica, 30 decembrie, informatia fiind postata si pe site-ul lor oficial al trupei.

Intrarea va fi libera, iar show-ul se va desfasura in Piata Mare, in Centrul Istoric al Sibiului, cu incepere de la ora 23.00. Site-ul www.sibiu.ro dispune de live video streaming, aceasta insemnand ca, daca nu ajungeti la Sibiu, ii puteti vedea on-line, in timp real, pe cei la Prodigy.

Trupa vine pentru a doua oara in Romania, dupa ce in vara a mai sustinut un concert la Bucuresti, in cadrul festivalului Coke Live. Administratia locala din Sibiu a pus la bataie peste 1,5 milioane de lei (aproximativ 430.000 de euro) pentru acest concert, in acesti bani intrand si onorariul vedetelor.

The Prodigy este unul dintre grupurile muzicale dificil de clasificat, pentru ca a evoluat semnificativ in fiecare etapa a existentei sale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.