Bucuresti SPECTACOL. Cei mici au parte de cele mai frumoase basme prezentate de Teatrul tandarica. Astfel, sambata, incepand cu ora 11.00, la Sala Lahovari are loc reprezentatia "Alba ca Zapada si cei sapte pitici". Duminica, de la aceeasi ora,
Bucuresti SPECTACOL. Cei mici au parte de cele mai frumoase basme prezentate de Teatrul tandarica. Astfel, sambata, incepand cu ora 11.00, la Sala Lahovari are loc reprezentatia "Alba ca Zapada si cei sapte pitici". Duminica, de la aceeasi ora, pe scena teatrului vor defila simpaticele personaje din piesa "Motanul incaltat". Pretul unul bilet pentru copii este de 6,30 lei si 7,98 lei pentru adulti. Grupurile organizate platesc 4,20 lei PETRECERE. Duminica seara, incepand cu ora 21.00, clubul Revenge gazduieste petrecerea "Happy Sunday", cu Vlad. Intrarea este libera, iar publicul va putea dansa pe ritmuri trip-hop, electronic, alternative sau indie. Sibiu SPECTACOL. Celebra trupa de dans turcesc „The Fire of Anatolia" va da un spectacol, la ora 20.30, in Piata Mare. Grupul de dans este singurul din lume care a sustinut, pentru prima data dupa 2.300 de ani, un show in Teatrul Antic din Bodrum si in Cladirea Parlamentului din China.
CONCERT.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.