Sute de mii de oameni se indreptau ieri spre mausoleul unde urma sa fie inhumata Benazir Bhutto, fostul premier pakistanez asasinat, joi, intr-un atentat sinucigas. Sicriul, aflat la bordul unui vehicul alb si acoperit cu un drapel reprezentand Part
Sute de mii de oameni se indreptau ieri spre mausoleul unde urma sa fie inhumata Benazir Bhutto, fostul premier pakistanez asasinat, joi, intr-un atentat sinucigas. Sicriul, aflat la bordul unui vehicul alb si acoperit cu un drapel reprezentand Partidul Popular Pakistanez al lui Bhutto, a ajuns in jurul pranzului la mausoleul familiei acesteia din Garhi Khuda Bakhsh, in apropierea orasului Larkana, din sudul Pakistanului. La funeralii urma sa participe sotul ex-premierului si cei trei copii ai lor. Situatia era extrem de tensionata ieri in Pakistan. Cel putin noua oameni au murit in timpul violentelor care au izbucnit dupa atentat, iar mai multe banci, gari si masini au fost incendiate. Atentatul in care si-a pierdut viata Bhutto a fost revendicat de organizatia terorista Al-Qaeda, potrivit unui post de televiziune privat din Pakistan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.