Un profesor a predat politiei o sacosa cu mii de euro. Un focsanean de 35 de ani a gasit, in a doua zi de Craciun, o sacosa plina cu euro, in timp ce isi plimba copiii prin parc. Gestul barbatului, profesor la Colegiul "Mihail Kogalniceanu", a fost
Un profesor a predat politiei o sacosa cu mii de euro. Un focsanean de 35 de ani a gasit, in a doua zi de Craciun, o sacosa plina cu euro, in timp ce isi plimba copiii prin parc. Gestul barbatului, profesor la Colegiul "Mihail Kogalniceanu", a fost apreciat de politisti, care il cauta acum pe proprietar. Beat, cu masina in stalp. Un barbat beat a furat un autoturism in Campulung Moldovenesc si, fara sa aiba permis de conducere, a condus masina pe o strada pana cand a intrat intr-un stalp de sustinere a firelor electrice. Apoi s-a dus acasa si s-a culcat. Barbatul este cercetat penal pentru furtul unui vehicul, conducerea acestuia fara permis, parasirea locului accidentului si distrugere din culpa. O tanara de 16 ani si-a injunghiat prietenul. Un barbat de 25 de ani, din comuna Valea Dragului, a ajuns, in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean Giurgiu, unde a fost operat de urgenta avand o plaga toracica. Barbatul a fost injunghiat de prietena sa, in varsta de 16 ani, dupa ce intre cei doi a izbucnit un scandal spontan pe fondul consumului de alcool. Politistii din Giurgiu continua cercetarile cu adolescenta in stare de libertate, in functie de starea de sanatate a victimei si de numarul de zile de spitalizare urmand a fi decise acuzatiile, care pot fi de tentativa de omor sau de vatamare corporala grava. Florin Salam, la Jilava. Manelistul Florin Salam a facut furori, ieri, printre detinutii de la Jilava, in fata carora a interpretat mai multe cantece de dragoste, eliberare si dor de familie. Emotionati, puscariasii au dansat si au plans alaturi de manelist. Concertul a fost organizat de o fundatie infiintata de fostii membri ai formatiei La familia, Puya si Sisu. Ultimul dintre ei, eliberat din penitenciar in urma cu doua luni, a profitat de ocazie pentru a-si revedea fostii colegi de celula. Lua taxa de protectie de la 11 persoane. Un brailean a fost retinut dupa ce a cerut taxa de protectie de la 11 persoane si a sechestrat doua dintre ele. Potrivit politistilor, Stanel C. (39 de ani), din Braila, a cerut in perioada iulie-decembrie 2007 taxa de protectie, victimele fiind amenintate cu acte de violenta si obligate sa cotizeze cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de euro. Mai mult, in data de 9 decembrie braileanul este acuzat ca a lipsit de libertate in mod ilegal doua persoane. Clody Bertola a incetat din viata. Actrita de teatru si film Clody Bertola a incetat din viata la varsta de 94 de ani, informeaza agentia Mediafax. Cariera ei se leaga de cea a Teatrului Bulandra, la care se adauga rolurile de la Teatrul de Comedie, Teatrul National din Bucuresti si Teatrul Mic, precum si de aparitiile in filmele "Profetul, aurul si ardelenii", "Ciprian Porumbescu", "Facerea lumii", "Felix si Otilia", "Ciulinii Baraganului". Corpul neinsufletit a fost depus ieri la capela catolica a Cimitirului Bellu, iar slujba va avea loc luni, la Crematoriul Uman Vitan Barzesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.