Job. Agentul-sef Cherciu a fost insarcinat de primarie sa se ocupe de mobilizarea jucatorilor de la Vointa Carligele Aflata in Liga a patra, Vointa Carligele este, de departe, cea mai "titrata" echipa de fotbal din mediul rural. Antrenata de seful d
Job. Agentul-sef Cherciu a fost insarcinat de primarie sa se ocupe de mobilizarea jucatorilor de la Vointa Carligele Aflata in Liga a patra, Vointa Carligele este, de departe, cea mai "titrata" echipa de fotbal din mediul rural. Antrenata de seful de post din comuna, agentul sef Corneliu Cherciu, Vointa are in lotul sau nume celebre din viata politico-administrativa a judetului. La Carligele joaca pe postul de fundas seful IPJ Vrancea, comisar-sef Viorel Serbanoiu, iar alti doi politisti din inspectorat sunt atacanti. Insusi primarul comunei, Stefan Moscu, mai cocheteaza din cand in cand cu balonul rotund, aparand poarta celor de Vointa. Echipa este completata cu un avocat din Baroul Vrancea si doi profesori de la scoala comunala. Antrenorul politist sustine ca modul in care a fost alcatuita echipa si numele grele din teren au facut ca in tribunele de la Carligele sa nu mai existe conflicte, atat de comune la meciurile din Liga a patra. Seful Inspectoratului de Politie Vrancea, comisar-sef Viorel Serbanoiu, s-a legitimat ca fotbalist in aceasta toamna, dupa ce a divortat. Odata cu Serbanoiu, s-a apucat serios de fotbal si comisarul-sef Enache Manolache de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Vrancea, la o alta echipa din Liga a patra, Viticultorul Vartescoiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.