Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a avut treaba la politie de Sarbatori. Reclamatia sa este, insa, una mai putin obisnuita. Edilul-sef le-a solicitat politistilor sa identifice persoanele care i-au facut un blog fals, folosindu-se de numele sau. L
Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a avut treaba la politie de Sarbatori. Reclamatia sa este, insa, una mai putin obisnuita. Edilul-sef le-a solicitat politistilor sa identifice persoanele care i-au facut un blog fals, folosindu-se de numele sau. La adresa http://www.gheorghenichita.blogspot.com/, pe prima pagina "troneaza" poza primarului, deasupra careia sta scris mare "Eu sunt Gigi? Gigi Nichita", iar dedesubt, cititorii sunt intrebati "Nu e asa ca sunt un mare mitocan?". Posibilitatile de raspuns sunt "Da", "S-ar putea" si "Nu exista indoiala". Blogul a starnit mania primarului, care se crede victima unei "marsavii". "Am facut plangere la politie pentru ca a fost creat un blog care poarta numele meu si pentru care eu nu mi-am dat acordul. Sper ca politia sa descopere cine a creat aceasta abjectie si sa se puna capat acestei marsavii", a declarat Gheorghe Nichita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.