Cosmopolit. Ca in fiecare an, orasul de sub Tampa organizeaza un turneu de fotbal de sala, la care iau parte multe vedete ale reprezentativei Romaniei Ciprian Marica, Florin Cernat, Daniel Niculae, Gabriel Tamas, Stefan Radu, Nicolae Dica, Marius Co
Cosmopolit. Ca in fiecare an, orasul de sub Tampa organizeaza un turneu de fotbal de sala, la care iau parte multe vedete ale reprezentativei Romaniei Ciprian Marica, Florin Cernat, Daniel Niculae, Gabriel Tamas, Stefan Radu, Nicolae Dica, Marius Constantin, Mugurel Buga sau Tiberiu Ghioane vor fi vedetele din acest an ale traditionalului turneu de la Brasov. Sala Sporturilor "Dumitru Popescu-Colibasi" din Brasov a fost neincapatoare inca de ieri, cand a avut loc debutul turneului si organizatorii spera sa fie plina pana la finala care va avea loc duminica de la ora 16.45. Numele echipelor sunt care mai de care mai pestrite. Ursu, Poiana, Skirom, Kartel, steagu.ro sau No problem si au in componenta si alti fotbalisti din Divizia A, cum ar fi Buta, Mara, Bilasco, Neaga, Lutu, Chiacu sau chiar oficiali ai FRF. Primii care au intrat in scena au fost cei de la No Problem, unde au "dansat" Marius Constantin, Florin Cernat si Ciprian Marica. Cel mai fericit era Tiberiu Ghioane, care a revenit de curand in circuitul fotbalistic. "Imi pare bine ca mi-am revenit. Aici am venit pentru distractie. Obiectivul meu principal este sa joc in Liga Campionilor si, daca va fi nevoie de mine, la "nationala"", a spus jucatorul celor de la Dinamo Kiev. Majoritatea fotbalistilor vor petrece Revelionul in Poiana Brasov, unde rapidistii si stelistii isi vor intalni si patronii, George Copos si Gigi Becali. La turneu participa 12 echipe, care sunt impartite in patru grupe, iar ocupantele primelor locuri vor disputa, astazi, semifinalele. Intrarea la toate meciurile este gratuita. Marica nu a exagerat cu produsele culinare de sezon Jucatorul celor de la Vfb Stuttgart a salvat onoarea echipei sale in primul meci, marcand pentru 3-3 in partida cu juniorii de la FC Brasov. "Intotdeauna imi place sa fac Revelionul aici, la Brasov. Am venit sa ma distrez cu prietenii mei la aceste partide de fotbal. Nu am exagerat cu carnatii si soriciul de Craciun", a declarat Ciprian Marica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.