Curaj. Cantareata sustine ca nu ar merge niciodata la vanatoare, insa ar folosi arma in cazul in care ar fi calcata de hoti Posesoarea unei diplome de master la Academia de Politie, cantareata Monica Anghel nu a luat niciodata lectii de tras cu arma
Curaj. Cantareata sustine ca nu ar merge niciodata la vanatoare, insa ar folosi arma in cazul in care ar fi calcata de hoti Posesoarea unei diplome de master la Academia de Politie, cantareata Monica Anghel nu a luat niciodata lectii de tras cu arma. Din cauza faptului ca a fost un cursant civil, vedeta nu a avut acces la pregatirea specifica. Pentru a compensa aceste "lipsuri" din CV-ul ei, Monica Anghel a incercat sa se antreneze singura si cand a avut ocazia de a pune mana pe o arma si-a testat din plin abilitatile de lunetist pe niste mere. "Nu am luat lectii de tir, insa atunci cand am pus mana pe o pusca de vanatoare am tras in niste mere. Nu as putea sa impusc niciodata un animal, insa, daca as avea surpriza sa ma trezesc cu hotii in casa, as folosi arma impotriva lor", ne-a declarat vedeta, care ne-a mai precizat ca nu a nimerit chiar toate merele pe care le ochise. La frustrarea de a nu fi tras cu arma in poligonul politiei, pe lista neagra a Monicai Anghel se mai adauga un neajuns, acela de a nu fi imbracat niciodata uniforma de politist, nici macar la absolvire. "Mi-ar fi placut, dar eu am fost cursant civil. Aveam colegi de la SRI, SPP si din Politie care purtau uniforme, dar eu nu am avut aceasta onoare", a spus cantareata, care si-a luat masterul cu 10.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.