Infern. Batranii au stat ore in sir la coada in frig pentru a cumpara un bilet cu 30 de lei, dar multi dintre ei au ramas pe dinafara Sute de bucuresteni s-au calcat in picioare pentru un loc la Revelionul organizat de edilul-sef al Sectorului 5, Ma
Infern. Batranii au stat ore in sir la coada in frig pentru a cumpara un bilet cu 30 de lei, dar multi dintre ei au ramas pe dinafara Sute de bucuresteni s-au calcat in picioare pentru un loc la Revelionul organizat de edilul-sef al Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Romexpo. Primaria anuntase ca biletele se vor pune in vanzare, ieri, incepand cu ora 08.00. Primarul Vanghelie s-a razgandit, insa, peste noapte si a dispus ca ghiseele sa se deschida mult mai devreme, in jur de 04.00 dimineata. Astfel, pensionarii care au venit la primarie la ora 08.00 au avut surpriza sa constate ca biletele erau deja aproape epuizate. Oamenii au acuzat angajatii Primariei Sectorului 5 ca au dat o parte din cele o mie de bilete de 30 de lei "pe pile", respectiv rudelor si apropiatilor, sau ca le-au vandut la suprapret. In timp ce batranii au intepenit de frig ca sa prinda unul dintre cele 1.000 de bilete scoase la vanzare, tinerii au fost privilegiati, lor fiindu-le alocate 6.000 de bilete. Cat costa artistii straini care vor canta In Noaptea de Anul Nou Interpretii straini care au disparut din topurile muzicale de multa vreme sunt platiti "regeste" la Revelioanele organizate in Romania de autoritatile locale. Pentru un concert de doua ore la Arad, in noaptea dintre ani, cantareata Bonnie Tyler va fi rasplatita cu 85.000 de euro. O suma frumusica de bani va lua in acest an si Chris Norman, care va canta la Timisoara. El se va intoarce acasa cu 70.000 de euro. De departe, insa, cea mai buna afacere a facut-o Tom Jones. Potrivit surselor noastre, el ar fi negociat pentru o suma exorbitanta la concertul de la Romexpo, 700.000 de euro, asta in conditiile in care onorariul lui nu depaseste, de obicei, 300.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.