Fostul portar al "ros-albastrilor", Vasili Hamutovski , a devenit liber de contract din 15 decembrie si asteapta oferte pentru anul viitor. Ziarul "Sport" din Rusia a anuntat ca bielorusul ar fi dorit de Dorinel Munteanu la FC Vaslui. Contactat tele
Fostul portar al "ros-albastrilor", Vasili Hamutovski , a devenit liber de contract din 15 decembrie si asteapta oferte pentru anul viitor. Ziarul "Sport" din Rusia a anuntat ca bielorusul ar fi dorit de Dorinel Munteanu la FC Vaslui. Contactat telefonic, "Hamu" ne-a declarat ca nu a auzit de o asemenea oferta si oricine ar fi interesat de serviciile sale ar trebui sa-l contacteze, deoarece nu are impresar. "Nu am auzit de FC Vaslui si nu m-a contactat nimeni de la aceasta echipa. Nu stiam ca Dorinel este antrenor acolo. Eu am cateva oferte din Rusia si din "afara", dar trebuie sa astept pana dupa Revelion", ne-a spus Hamutovski.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.