Jena. Nici Gheorghe Stefan si niciun alt oficial al clubului Ceahlaul nu au avut curajul sa le spuna jucatorilor adevarul in fata 14 ianuarie este ziua in care lotul echipei Ceahlaul Piatra Neamt se va reuni, pentru reluarea pregatirilor. Un lot din
Jena. Nici Gheorghe Stefan si niciun alt oficial al clubului Ceahlaul nu au avut curajul sa le spuna jucatorilor adevarul in fata 14 ianuarie este ziua in care lotul echipei Ceahlaul Piatra Neamt se va reuni, pentru reluarea pregatirilor. Un lot din care vor lipsi zece jucatori, dupa ce Gheorghe Stefan i-a pus pe liber. Numai ca atat finantatorul, cat si antrenorul Viorel Hizo si ceilalti oficiali ai clubului au uitat sa le transmita fotbalistilor exclusi masura luata la cateva zile dupa meciul cu Rapid. "Sunt printre cei care trebuie sa-si gaseasca echipe. Cel putin, asta stiu din presa, pentru ca, oficial, nimeni nu m-a anuntat", a declarat unul dintre cei maziliti. "Ne-am sunat, fireste, intre noi, sa vedem cat e de adevarat si cat nu", a spun un alt jucator. Fotbalistii care au fost pedepsiti de catre "Pinalti" sunt nemultumiti si de faptul ca nu si-au primit rate din contracte, asa cum fusesera stabilite atunci cand au semnat cu Ceahlaul. "Da, asa au spus cei din conducere, ca am luat toti banii? O minciuna. Ne-au dat cativa leuti, atunci cand in presa a aparut ca suntem neplatiti de cateva luni. Si gata. Sunt restante mari la Ceahlaul", a conchis un fotbalist.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.