Inspirat. Sergio Ramos a venit cu ideea de a-si motiva coechipierii, inainte de meciuri, pe una din melodiile celor de la Gipsy Kings Secretul reusitei jucatorilor de la Real Madrid a fost descifrat. Succesul liderului din Spania si recent invingato
Inspirat. Sergio Ramos a venit cu ideea de a-si motiva coechipierii, inainte de meciuri, pe una din melodiile celor de la Gipsy Kings Secretul reusitei jucatorilor de la Real Madrid a fost descifrat. Succesul liderului din Spania si recent invingatoarei din "El Clasico" sta in ritmul chitarelor celor de la Gipsy Kings. Ideea i-a venit fundasului Sergio Ramos, care si-a creat, incepand cu acest sezon, un adevarat ritual. Inainte de fiecare meci, se prezinta in vestiarul echipei, acolo unde-si scoate aparatul de ultima tehnologie si pune cantecul "Alegria" al grupului de tigani. Restul coechipierilor se unesc la petrecere, iar nervii si tensiunea dispar. Melodia se asculta inainte de a iesi la incalzire si chiar inainte de a iesi la joc. Pana si la derby-ul cu FC Barcelona din vestiarul campionilor Spaniei se putea auzi bucata muzicala ce-i relaxeaza. Ce nu stiu Sergio Ramos si compania e ca Gipsy Kings canta "Rumba Catalana", alegerea fiind una curioasa pentru madrileni, in conditiile in care e cunoscuta rivalitatea intre "albi" si catalani. Insa, acordul chitarelor "Regilor Tigani" le-a adus numai rezultate bune baietilor antrenati de Bernd Schuster. Se pare ca si tehnicianului german ii place aceasta melodie, devenita imn in vestiarul "albilor". In cazul in care o tin tot asa, iar cele trei trofee ale sezonului se prezinta in vitrina clubului, atunci buzunarul madrilenilor se va umple cu cate 900.000 de euro. Suma, una record, vine pentru castigarea campionatului, Cupei Spaniei si a Ligii Campionilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.