Cuibusor de nebunii. Hugh Grant si fosta lui iubita, Jemima Khan, obisnuiau sa isi petreaca vacantele departe de ochii lumii, in Elvetia Lux. Statiunea montana Verbier este destinatia preferata a bogatasilor si a vedetelor de la Hollywood Norocosii
Cuibusor de nebunii. Hugh Grant si fosta lui iubita, Jemima Khan, obisnuiau sa isi petreaca vacantele departe de ochii lumii, in Elvetia Lux. Statiunea montana Verbier este destinatia preferata a bogatasilor si a vedetelor de la Hollywood Norocosii lipsiti de grija zilei de maine au, incepand de saptamana aceasta, un nou loc de distractie. Este vorba despre "Coco", primul club dedicat VIP-urilor care viziteaza statiunea elvetiana Verbier. Cei care vor sa calce pragul noului local trebuie sa se asigure, insa, ca au suficienti bani in cont pentru a petrece aici chiar si cateva ore. Un pahar din specialitatea casei, supranumita "Cel mai extravagant cocktail din lume", costa "numai" 6.800 de euro si contine sampanie Krug Grand Cuvee, coniac Hennessy Paradis, dar si cateva ingrediente secrete. Pentru un sejur la "Coco", clientii, printre care se numara numerosi bancheri rusi, fotomodelul britanic Jodie Kidd, dar si printii Harry si William, au fost nevoiti sa scoata din buzunar aproape 70. 000 de euro. Si pentru ca peisajul este incantator, doritorii isi pot achizitiona o cabana chiar in imediata vecinatate a clubului contra sumei de 700.000 de euro. Vila de 48 de milioane de euro O zona cu un extraordinar potential turistic cum este Verbierul nu-l putea lasa indiferent pe miliardarul britanic Richard Branson. Acesta isi va deschide chiar in primele zile ale anului 2008 o luxoasa cabana de schi, pentru a carei renovare a platit 48 de milioane de euro. Chiar inainte de inaugurare, "The Logde", hotelul lui Branson", si-a castigat renumele de cel mai scump local pentru schiori din lume. Indragostite de acest sport, dar si de Verbier, vedete precum Hugh Grant si fosta lui iubita, Jemima Khan, Victoria Beckham si Jamie Oliver sunt asteptate sa-i treaca pragul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.