Vis. Cantaretei i-au trebuit trei luni sa realizeze ca Andrei este prea imatur pentru relatia pe care si-o dorea ea Bruneta este din nou singura. Ceea ce parea la inceput povestea de dragoste visata a disparut cat ai zice peste. Claudia Patrascanu a
Vis. Cantaretei i-au trebuit trei luni sa realizeze ca Andrei este prea imatur pentru relatia pe care si-o dorea ea Bruneta este din nou singura. Ceea ce parea la inceput povestea de dragoste visata a disparut cat ai zice peste. Claudia Patrascanu a pus capat relatiei pe care o avea de trei luni cu Andrei, un tanar pe care l-a cunoscut la semafor, intr-o intersectie bucuresteana si de care nu a scapat pana nu a acceptat sa se intalneasca. In prima luna, totul a fost minunat. Cei doi au plecat la munte impreuna, intr-un sejur in Turcia, au iesit la restaurante si au profitat de timpul liber pentru a-l petrece impreuna. Usor, usor, lucrurile s-au schimbat. Claudia a avut din ce in ce mai multe concerte, el din ce in ce mai multa treaba si au inceput sa se vada foarte rar. In scurt timp, bruneta a realizat ca nici macar nu se potrivesc. Daca la inceput nu a interesat-o si s-a lasat pacalita de aspectul fizic, mai tarziu a aflat ca iubitul ei este cu ani buni mai tanar decat ea. Asta, insa, nu ar fi reprezentat o problema daca ar fi fost suficient de matur pentru relatia pe care si-o dorea Claudia. I-a refuzat cadoul Momentul in care a pus punct a fost Ajunul Craciunului, cand Claudia a plecat acasa, la Constanta, unde a petrecut Sarbatoarea nasterii Domnului impreuna cu mama si fratele ei. Se pare ca pe 25 decembrie, Andrei a incercat sa o recucereasca si a sunat-o sa o anunte ca Mos Craciun a trecut pe la el si i-a lasat un cadou. Fara sa o intereseze despre ce este vorba, cantareata l-a refuzat, dandu-i tanarului de inteles ca intre ei totul s-a terminat. "Bucurestenii sunt fitosi!" Cel mai probabil, este pentru ultima oara cand Claudia incearca o relatie cu un bucurestean. Aceasta a sustinut in repetate randuri ca barbatii din Capitala "sunt fitosi si joaca teatru". "Langa mine trebuie sa existe un barbat matur, de la care sa am ce invata. Cu Andrei a fost doar o tatonare si mi s-a demonstrat ca nu eram potriviti. Am 27 de ani si, la varsta asta, stiu ce vreau", ne-a declarat Claudia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.