Terorist. Locuitorii dintr-un sat din India au gasit solutia pentru a scapa de elefantul-terorist Elefantul Osama ben Laden face ravagii in satucul Jhrakhand din India. Animalul a omorat sapte persoane doar in ultimele trei luni. Localnicii au ajuns
Terorist. Locuitorii dintr-un sat din India au gasit solutia pentru a scapa de elefantul-terorist Elefantul Osama ben Laden face ravagii in satucul Jhrakhand din India. Animalul a omorat sapte persoane doar in ultimele trei luni. Localnicii au ajuns sa se teama atat de tare de elefantul-terorist, incat aproape ca nu mai indraznesc sa se aventureze prin padurile de la marginea satului, de frica sa nu cada victime animalului. Autoritatile locale i-au sfatuit pe localnici sa recurga la o metoda mai putin obisnuita pentru a-l tine pe ben Laden departe de casele lor. "Cea mai buna solutie este sa arunce cu urina si excremente de tigru prin sat. Elefantii nu suporta mirosul de tigru si nu se aventureaza in locurile in care sunt acestia. Ben Laden este foarte periculos, mai ales ca nu ataca singur satul, ci impreuna cu alti elefanti", a explicat Paritosh Upadhayay, un reprezentant al autoritatilor locale. "In plus, toti locuitorii din zonele pe unde bantuie Ben Laden au fost sfatuiti sa nu tina in case bere Mahua, care se pare ca le place foarte mult elefantilor. Aproape toti cei care au fost atacati aveau acasa astfel de bere", a mai spus Upadhayay.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.