Oferta. Bucurestenii si dobrogenii s-au inghesuit sa-si rezerve un loc pentru a petrece noaptea dintre ani in pensiunile agroturistice din Sibiu Caltabosi, sarmale, lebar, dar si traditonala branza cu ceapa. Astea sunt numai cateva dintre bunatatile
Oferta. Bucurestenii si dobrogenii s-au inghesuit sa-si rezerve un loc pentru a petrece noaptea dintre ani in pensiunile agroturistice din Sibiu Caltabosi, sarmale, lebar, dar si traditonala branza cu ceapa. Astea sunt numai cateva dintre bunatatile pe care proprietarii penisiunilor din Marginimea Sibiului le-au pregatit pentru clientii lor de Revelion. Daca strainii prefera sa vina vara, de Revelion pensiunile au fost ocupate de bucuresteni, constanteni sau galateni. Unii vin chiar si de 30 de ani aici, atrasi in principal de mancarea delicioasa si de plimbarile cu saniile trase de cai. "Clientilor le place sa stea la gura sobei si sa serveasca cartofi copti si vin fiert. Le plac copiii care vin cu plugusorul, imbracati in costum popular", spun sotii Oltean, care administreaza o pensiune in Sibiel. Desi preturile sunt destul de piperate pentru noaptea de Revelion, turistii au ocupat in totalitate pensiunile. "Noaptea de Revelion ajunge la 170 de lei de persoana. Le pregatim specialitati din porc, in principal. Mai facem si la cererea clientului, insa majoritatea vor specialitatea casei", a declarat, pentru CANCAN, Reghina Popa. Alti sibieni isi inchiriaza chiar si toata casa. In functie de cate persoane sunt si de cate zile vor sa stea, pretul ajunge la circa 100 de lei pe zi de persoana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.