Trupa Iris, care a sarbatorit recent 30 de ani de activitate, a oferit fanilor un spectacol de neuitat, miercuri seara, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Concertul “O seara de Craciun cu Iris” a strans aproximativ 1.500 de
Trupa Iris, care a sarbatorit recent 30 de ani de activitate, a oferit fanilor un spectacol de neuitat, miercuri seara, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Concertul “O seara de Craciun cu Iris” a strans aproximativ 1.500 de fani. Seara a fost deschisa de Cristi Minculescu cu traditionalul salut “Buna seara prieteni”, dupa care trupa a cantat piese cu “vechime”, precum “Noaptea”, “Cei ce vor fi”, “Cine ma striga in noapte”, “Baby”, “Sa nu crezi nimic”, dar si hit-uri recente ca “Dorinta” si Ingeri goi”.

Spectatorii au intampinat piesele cu entuziasmul obisnuit, atmosfera semanand cu o noapte de sarbatori petrecuta in familie. Minculescu le-a multumit fanilor ca au iesit din casa in cea de-a doua zi de Craciun pentru a fi impreuna la concert.

Pe langa melodiile proprii, Iris le-a oferit fanilor un cadou special, interpretand o serie de coveruri dupa piese rock cunoscute.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.