Liderul opozitiei pakistaneze, Benazir Bhutto, a fost ucis ieri in timp ce parasea un miting electoral organizat la Islamabad de sustinatorii sai. Bhutto a fost ranita in zona gatului de un glont tras de un atentator sinucigas inainte ca acesta sa d
Liderul opozitiei pakistaneze, Benazir Bhutto, a fost ucis ieri in timp ce parasea un miting electoral organizat la Islamabad de sustinatorii sai. Bhutto a fost ranita in zona gatului de un glont tras de un atentator sinucigas inainte ca acesta sa detoneze incarcatura exploziva pe care o avea asupra sa, au declarat inalti oficiali din politia locala, citati de AFP. Aceasta a decedat ulterior la spital. Anchetatorii nu au putut stabili inca daca decesul a fost provocat de rana de la gat sau de explozie. In aceeasi explozie si-au pierdut viata cel putin 16 persoane.
„Se pare ca Bhutto a fost impuscata, dar este neclar daca ranile de la gat si cap au fost cauzate de focuri de arma sau de srapnele“, a afirmat, la randul sau, Tariq Azim Khan, purtator de cuvant al fostului guvern.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.