Vremea nefavorabila, in special ceata si carosabilul ud, dar si neatentia soferilor au facut ca sfarsitul de saptamana de dinaintea Craciunului sa fie unul negru. Numai la Cluj, Suceava si Orastie, in weekend si-au pierdut viata cinci persoane, in t
Vremea nefavorabila, in special ceata si carosabilul ud, dar si neatentia soferilor au facut ca sfarsitul de saptamana de dinaintea Craciunului sa fie unul negru. Numai la Cluj, Suceava si Orastie, in weekend si-au pierdut viata cinci persoane, in timp ce alte opt au fost grav ranite.

Moartea s-a mutat la sfarsitul saptamanii trecute intr-o comuna din judetul Suceava. In localitatea Veresti, s-a petrecut o dubla tragedie, doua autoturisme fiind spulberate de tren, la trecerile de nivel cu calea ferata. Bilantul este terifiant: trei morti si doi raniti grav. Prima nenorocire s-a produs sambata dimineata. Un Opel Kadett, in care se aflau cinci membri ai unei familii din localitate, a fost izbit violent de locomotiva unui tren marfar si tarat cateva sute de metri. Dintre cei cinci pasageri din masina, doar unul a scapat nevatamat. Un tanar, sotul femeii de la volan, a coborat pentru a impinge masina ramasa blocata pe sine. Aparut ca din senin, trenul a surprins in masina patru persoane. Masina a inceput sa derapeze pe linia ferata, iar sotul a coborat pentru a impinge masina. La aproxim ativ 20-30 de metri de locul impactului, zacea corpul neinsufletit al Nicoletei Zarif, femeia de la volan. La mai bine de 200 de metri din acel loc se afla un alt cadavru, cel al Minodorei Zarif, bunica fetei. Alte doua victime, sotii Adrian si Georgeta Zarif, au fost preluate de ambulantieri si transportate de urgenta la Spitalul Judetean Suceava, starea lor fiind foarte grava. La nici 24 de ore, o alta tragedie, cu un scenariu aproape identic, s-a produs la doi kilometri distanta, in aceeasi localitate. Desi era ceata, soferul nu s-a asigurat temeinic cand a trecut calea ferata. Impactul a fost si in acest caz violent. Tanarul de la volan, Nicusor Bujoreanu, a decedat pe loc. Dacia in care se aflau trei persoane a fost proiectata la circa 30 de metri de calea ferata.

Au murit sub rotile TIR-ului
Doua persoane, un barbat si o femeie, si-au gasit sfarsitul pe DN 7, denumit si „soseaua mortii“, datorita numarului foarte mare de accidente soldate cu victime.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.