Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, luni, ca, din punct de vedere institutional, el si-a facut datoria de a nominaliza un nou ministru al Justitiei, in persoana Noricai Nicolai, iar acum presedintele Traian Basescu este cel care trebuie sa
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, luni, ca, din punct de vedere institutional, el si-a facut datoria de a nominaliza un nou ministru al Justitiei, in persoana Noricai Nicolai, iar acum presedintele Traian Basescu este cel care trebuie sa semneze decretul de numire, transmite Rompres.

"Eu i-am avansat nominalizarea presedintelui. Presedintele trebuie sa faca formalitatile, sa semneze decretul de numire", a afirmat premierul Tariceanu, care i-a indemnat pe ziaristi sa il intrebe pe seful statului de ce intarzie aceasta numire.

Liberalii au nominalizat-o pe Norica Nicolai sa preia portofoliul Justitiei, dupa ce Tudor Chiuariu a demisionat din functie. Nominalizarea Noricai Nicolai a fost transmisa la Administratia Prezidentiala in cursul saptamanii trecute. Procedural, dupa ce presedintele Traian Basescu semneaza decretul de numire a noului ministru, Norica Nicolai trebuie sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.