Esti halit in Romania 

Pentru mine, Gica a fost mereu ca un frate mai mare. Am avut multe discutii in particular cu el si i-am spus ca, inainte sa antreneze, trebuie sa-si faca o echipa care sa-l apere. Altfel, in Romania esti halit, a s
Esti halit in Romania

Pentru mine, Gica a fost mereu ca un frate mai mare. Am avut multe discutii in particular cu el si i-am spus ca, inainte sa antreneze, trebuie sa-si faca o echipa care sa-l apere. Altfel, in Romania esti halit, a spus Ganezul.

Are coroana de tinichea
Gigi Becali l-a desfiintat pe Hagi atat ca antrenor, cat si ca om, considerand ca a stiut inca de cand l-a adus la Steaua ca n-are valoare de tehnician. Patronul se poate implica atat cat vrea la echipa sa, si asta nu intelegea Hagi. I-am spus ca, daca nu-i convine, sa-si cumpere echipe si sa faca el ce-l taie capul acolo. Ca antrenor, Hagi nu e cine stie ce, pentru ca e ca un copil rasfatat, care nu mai asculta de nimeni, iar ca om, e un rege cu coroana de tinichea, un salbatic, un caracter zero, murdar, l-a desfiintat Becali pe nasul sau de cununie.

30 de milioane de euro

Este averea lui Gheorghe Hagi, potrivit ultimului numar al revistei Capital. Investitiile Regelui in domeniul hotelier s-au dovedit deosebit de inspirate, astfel ca averea sa creste de la an la an. Pe locul doi in topul celor mai instariti sportivi romani este cumnatul sau, Gheorghe Popescu, cu o avere de 27 de milioane de euro, insa conform specialistilor, dupa implicarea Baciului in afacerile imobiliare, averea acestuia va cunoaste un salt ametitor.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.