Dupa ce a urcat in topul celor mai buni stranieri din Italia, dupa ce a primit trofeul de fotbalistul anului in Romania, Adrian Mutu a fost recompensat si cu titlul de cel mai valoros fotbalist al regiunii Florenta. La ceremonia care a avut loc sapta
Dupa ce a urcat in topul celor mai buni stranieri din Italia, dupa ce a primit trofeul de fotbalistul anului in Romania, Adrian Mutu a fost recompensat si cu titlul de cel mai valoros fotbalist al regiunii Florenta. La ceremonia care a avut loc saptamana trecuta a participat intreaga echipa a lui Prandelli, iar Briliantul a fost aplaudat in picioare de toti spectatorii, in momentul in care a marturisit ca visul sau este acum sa aduca un titlu de campioana a Italiei la Florenta. Mutu ii cucerise oricum definitiv pe fanii viola, dupa ce i-a anuntat pe oficialii galacticilor ca nu are de gand sa dea curs nici unei oferte, pentru ca isi doreste sa ramana inca mult timp la Florenta, echipa la care se simte extraordinar si alaturi de care spera sa urce in elita fotbalului mondial.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.