Sportiva care a cucerit Spania cu performant ele la triatlon, Arianne Brown, a marturisit ca paparazzii i-au distrus Sarbatorile, dupa ce au surprins-o la nudisti si i-au facut un pictorial incendiar, care a fost pus pe net, avand sute de mii de

Sportiva care a cucerit Spania cu performant ele la triatlon, Arianne Brown, a marturisit ca paparazzii i-au distrus Sarbatorile, dupa ce au surprins-o la nudisti si i-au facut un pictorial incendiar, care a fost pus pe net, avand sute de mii de accesari. Intervieu a publicat 14 poze, gazduind si sase pagini cu dezva luiri ale Ariannei. Nu sunt o mare libertina, nu merg de obicei la nudisti, dar am crezut ca nu era nici un risc de aceasta data si am renuntat la pudoare pentru cateva ore. Mare greseala, pentru ca soarecii cu aparate erau prin gauri, la post, si mi-au stricat Sarbatorile cu pozele lor. Acum, multa lume ma vede ca pe o femeie usoara, care nu are nici o problema in a renunta la haine la prima strigare, a spus Arianne.




Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.