Mai tanara cu 30 de ani decat el, Maria Apostol, PR-ul postului din Pache Protopopescu, este femeia aleasa de boss-ul de la PRO TV, Adrian Sarbu, sa-i fie alaturi. Dupa o relatie de cativa ani, cei doi s-au mutat impreuna, iar apropiatii sustin ca pu
Mai tanara cu 30 de ani decat el, Maria Apostol, PR-ul postului din Pache Protopopescu, este femeia aleasa de boss-ul de la PRO TV, Adrian Sarbu, sa-i fie alaturi. Dupa o relatie de cativa ani, cei doi s-au mutat impreuna, iar apropiatii sustin ca putin mai lipseste ca acestia sa ajunga la altar. Recent, ei au petrecut o vacanta de vis in afara granitelor tarii, revenind acasa cu bateriile incarcate. Contactata telefonic, Maria Apostol si-a manifestat dorinta de a nu vorbi despre viata sa privata: Imi doresc sa am liniste, sa-mi vad in continuare de munca mea. Desi este iubita lui Sarbu de ceva timp, Maria a continuat sa lucreze ca PR, desi ar fi putut deveni vedeta, pe sticla, in orice moment, avand in vedere calitatile sale. Aceasta a preferat sa faca ce stie ea mai bine si sa nu se foloseasca sub nici o forma de faptul ca este femeia numarul unu din viata patronului. Nu asa au stat lucrurile si cu fosta sotie a lui Sarbu, Jeanine. Din contra, dupa ce s-a casatorit cu boss-ul de la PRO TV, Janine a dominat lumea modei autohtone, prin lansari de colectii si numeroase parade pe podiumuri. In urma divortului, Janine s-a pierdut in anonimat, dar a devenit o femeie foarte bogata. Dupa sase ani de mariaj, ea s-a ales cu 11.000.000 de dolari, garsoniera la Paris, doua masini de lux si casa in Bucuresti.


Janine pe bara
Mai mult ca sigur, Adrian Sarbu si-a dat seama de mult timp de diferentele dintre fosta si actuala femeie din viata sa. Desi nu de putine ori Janine, fosta sotie, cu care are o fetita, i-a dat de inteles ca l-ar dori inapoi, boss-ul de la PRO TV nu a renuntat la Maria si a decis sa se mute impreuna cu aceasta. Sarbu a fost insurat si a divortat de Janine Stefan, la sfarsitul anului 2003. Cei doi s-au casatorit in toamna lui 1997, iar in fata altarului au fost dusi de Mihaela si Mircea Geoana.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.