De opt luni sunt singura, declara, recent, Lili Sandu. Desi mai mult decat evidenta, vedeta a negat orice idila cu miliardarul elvetian Mark Chouraqui (urmand probabil anumite instructiuni). Dupa o perioada in care s-a ferit sa apara in l



De opt luni sunt singura, declara, recent, Lili Sandu. Desi mai mult decat evidenta, vedeta a negat orice idila cu miliardarul elvetian Mark Chouraqui (urmand probabil anumite instructiuni). Dupa o perioada in care s-a ferit sa apara in locuri publice, in compania vreunui barbat, artista a fost surprinsa, saptamana trecuta, de paparazzii Umbra, in timpul unei intalniri misterioase, chiar ciudate dintr-un anume punct de vedere. Ea a petrecut timp de zece minute in masina sa, marca Range Rover, in zona Vitan, alaturi de soferul elvetianului, probabil omul de legatura dintre ea si acesta. Mana dreapta a lui Marc a coborat, imbracat in trening, si atat el, cat si vedeta au fost cu ochii in patru, uitandu-se in toate directiile, pentru a nu fi descoperiti. Probabil ca celelalte iubite ale miliardarului urmaresc in mod special presa mondena din Romania, pentru a afla daca acesta se mai vede sau nu cu Lili Sandu. Un alt motiv, in afara ca artista nu vrea sa-i strice ploile elvetianului, nu putem gasi in atitudinea vigilenta a celor doi. Acest lucru certifica faptul ca Lili se complace in continuare in postura iubitei din umbra.

A vorbit tot timpul la telefon
Pana sa ajunga la intalnire, Lili Sandu a vorbit tot timpul la telefon, mimica sa tradand faptul ca persoana cu care se ntretinea ii era foarte draga. Ea nu si-a dezlipit mobilul de la ureche nici la benzinaria de unde si-a alimentat masina. Furata de conversatie, artista a incalcat de cateva ori regulile de circulatie, trecand pe rosu si intorcand prin locuri interzise.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.