La 16 ani distanta de la debutul in modelling, Sandra Nilsson a reusit sa-si implineasca visul din copilarie, acela de a tine coperta revistei Playboy. Frumoasa suedeza, in varsta de 30 de ani, considerata un manechin cu o inteligenta mult peste medi
La 16 ani distanta de la debutul in modelling, Sandra Nilsson a reusit sa-si implineasca visul din copilarie, acela de a tine coperta revistei Playboy. Frumoasa suedeza, in varsta de 30 de ani, considerata un manechin cu o inteligenta mult peste media colegelor sale de breasla, a acceptat oferta publicatiei celebrului Hugh Heffner cu scopul de a-si gasi jumatatea pe care viata nu i-a oferit-o, in ciuda formelor impresionante de care dispune. In prezent, sunt singura, exagerat de singura, si nu inteleg nici eu de ce e asa. Cred ca am tot ce-mi trebuie ca sa atrag barbatii, insa se pare ca frumusetea nu este decisiva pentru a-ti gasi alesul. Nici unul dintre cei care m-au abordat dupa ce am devenit vedeta nu corespunde pretentiilor mele, pentru ca pe toti i-a interesat mai mult ce am sub rochie decat in cap, a spus Sandra in numarul din ianuarie al revistei Playboy. Fosta Miss Stockholm a mai marturisit ca, pentru ea, barbatul ideal nu trebuie sa fie un macho clasic: Nu vreau o frumusete de cinema la un barbat, nici nu ma intereseaza sa arate foarte bine, ci doar sa aiba o personalitate frumoasa, sa fie atent, intelegator, sa se poata vorbi cu el si, mai ales, sa miroasa frumos.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.