Planul externarii a fost pus la cale de catre Stefan Banica jr. si dat peste cap de catre doctorul Marinescu, care a tinut mortis ca cele doua zane sa paraseasca spitalul pe calea de acces a medicilor. In planul initial, taticul grijuliu dorea ca eva
Planul externarii a fost pus la cale de catre Stefan Banica jr. si dat peste cap de catre doctorul Marinescu, care a tinut mortis ca cele doua zane sa paraseasca spitalul pe calea de acces a medicilor. In planul initial, taticul grijuliu dorea ca evadarea sa aiba loc printr-o poarta a spitalului care nu mai fusese folosita de ani de zile. Tot in scopul derutarii mass-media, care pandea sa prinda un instantaneu cu zana cea mica si mama sa, Stefan a trimis in curtea spitalului o dubita Volkswagen, pe care acesta o ia la deplasarile sale la concerte si pe care o folosise in aceeasi zi pentru transportul bagajelor acasa, precum si un Nissan Patrol. Ambele masini au ramas in curtea spitalului. Soferii automobilelor purtau sepci identice cu cea a lui Stefan Banica. In timpul desfasurarii acestei adevarate strategii militare, Andreea primea ultima vizita medicala. Stresata de toata tevatura (n.r. forfota paparazzilor si reporterilor de teren) care se desfasura sub geamul ei, Zana a transmis starea de nervozitate si Violetei, care a plans tot timpul. Pana sa paraseasca spitalul, ea a primit instructiuni clare, prin telefon, de la Stefan Banica: Cobori la semnalul meu.
A ignorat comanda lui Banica
Insotita de o prietena de familie, de doi bodyguarzi si de doctorul Marinescu pe post de calauza, Andreea a parasit rezerva 8 de la etajul 1 al forta retei, pastrand legatura la telefon cu sotul ei. Nervoasa ca trebuie sa stea pe hol, deoarece planurile lui Stefan nu se sincronizasera cu ceilalti diversionis ti, vedeta a iesit pe unde a sfatuit-o doctorul inainte de a primi semnalul lui Banica si a asteptat 30 de secunde pe scarile spitalului sosirea BMWului cantaretului. In momentul urcarii celor doua zane, Banica se afla aplecat pe bancheta din spate, iar la volan era un sofer, ce s-a vrut a fi o sosie, ascuns sub sapca imprumutata de la Stefan. Cel care si-a jucat bine rolul a fost doar actorul, el fiind singurul care a reusit sa scape de blitz-urile fotografilor. Dupa ce a demarat in tromba si i-a lasat pe bodyguarzi sa se lupte cu paparazzii, pe la toate portile, cursa a continuat pana in garajul buncarului lor din Tei.

Zana a tinut pe loc celelalte mamici
Odata incheiat razboiului mediatic declans at de vedete, asistentele si personalul maternitatii au rasuflat usurati. Doamna Banica era imbracata in negru, iar fetita ntr-un costumas alb cu roz si infasurata ntr-o paturica si cu o batistuta pe fata. Ea a lasat in rezerva buchete imense de trandafiri galbeni. Am auzit ca si-ar fi luat acasa masti sterile pentru a le folosi cand alapteaza copilul. Cat a mers pe hol, spre iesire, a avut grija sa indeparteze un barbat care fuma. Dar sa stiti ca a salutat la plecare pe toata lumea, ne-au dezvaluit surse din interiorul spitalului, fericite ca acum e liniste. Toate celelalte proaspete mamici care erau programate sa se externeze in aceeasi zi au primit OK-ul medicului abia dupa ce Zana a parasit spitalul. Stefan Banica a declarat ca o va proteja pe fiica sa de presa, iar pana la varsta de trei luni o va tine departe de blitz-uri.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.