Prezenta Danei Rogoz in Mexic, unde s-a aflat in juriul concursului Dansez pentru tine, varianta internationala, a facut furori. Impresionat i de frumusetea actrit ei, sud-americanii i-au propus sa pozeze nud, intr-o revista pentru barbati, pentru 25
Prezenta Danei Rogoz in Mexic, unde s-a aflat in juriul concursului Dansez pentru tine, varianta internationala, a facut furori. Impresionat i de frumusetea actrit ei, sud-americanii i-au propus sa pozeze nud, intr-o revista pentru barbati, pentru 25.000 de dolari. Am refuzat. Nu m-a interesat suma, intrucat eu nu fac astfel de pictoriale, a declarat aceasta. Altfel, Dana a impresionat si prin calitatile sale de actrita. Cu un moment de trei minute de stand-up comedy in limba spaniola, pe care o stapaneste foarte bine, Abramburica a reusit sa-l detroneze pe mexicanul Adal Ramones, prezentatorul concursului Dancing Around the World, chiar in tara sa natala, unde este supranumit regele monologurilor. Pentru ca scopul duelului a fost unul caritabil, Dana si-a luat in serios rolul si a pregatit un moment de trei minute de comedie in limba spaniola despre show, prezentator si mexicani. Ea si-a schimbat hainele de jurat cu o pereche de jeans si un tricou pe care a imprimat textul Primul Campionat de Monologuri, pe fata acestuia, iar pe spate, chipul prezentatorului, taiat de o dunga rosie.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.