La o saptamana dupa ce a fost descoperit cadavrul ciopartit al Alexandrei David in apele råului Mures, politistii hunedoreni au efectuat o perchezitie amanuntita intr-un apartament din Petrosani.
Ei au interogat un presupus suspect in ac
La o saptamana dupa ce a fost descoperit cadavrul ciopartit al Alexandrei David in apele råului Mures, politistii hunedoreni au efectuat o perchezitie amanuntita intr-un apartament din Petrosani.
Ei au interogat un presupus suspect in acest caz.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, subinspectorul Bogdan Nitu, „politia are deja un cerc de suspecti, din care fac parte mai multe persoane din anturajul fetei. Tocmai de aceea nu s-a facut o mediatizare a acestui caz”, a declarat Nitu. Declaratiile sale au fost confirmate in noaptea de joi spre vineri. O echipa complexa de politisti a efectuat o perchezitie amanuntita in-tr-un apartament din cartierul Aeroport al Petrosaniului. Timp de mai bine de 12 ore, anchetatorii au scotocit apartamentul unui barbat de 38 de ani, de unde au prelevat probe. Suspectul Aurel Enea a fost condus spre o destinatie necunoscuta pentru a fi audiat. Potrivit reprezentantilor presei locale hunedorene, care l-au vazut in momentul in care acesta era urcat in masina politiei, suspectul poarta barba, este de statura medie si are un inceput de calvitie. Vecinii au declarat despre Aurel Enea ca este o persoana retrasa, care nu prea a comunicat cu ei. Acestia au spus ca nu stiu ca barbatul sa aiba vreun loc de munca, dar ca nu ducea lipsa de bani, intrucat familia sa se afla in Statele Unite ale Americii. De asemenea, cei care il cunosc au spus ca Enea a fost o perioada plecat in SUA. In ultima vreme, barbatul isi renova apartamentul. El nu a fost vazut in compania femeilor.

Sora victimei crede ca Alexandra a fost rapita
Politistii au refuzat sa precizeze calitatea in care a fost audiat barbatul, unde a fost audiat, daca este retinut sau motivul pentru care acesta este suspect.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.