Mircea Sandu a avut o iesire virulenta la adresa caselor de pariuri. Presedintele Federatiei a atras atentia ca se poate ajunge si in Romania la situatii de genul acelora care s-au petrecut in Albania, unde s-a facut puscarie pentru trucarea unor me
Mircea Sandu a avut o iesire virulenta la adresa caselor de pariuri. Presedintele Federatiei a atras atentia ca se poate ajunge si in Romania la situatii de genul acelora care s-au petrecut in Albania, unde s-a facut puscarie pentru trucarea unor meciuri. “Atrag atentia cluburilor cu casele de pariuri. Atrag atentia si organelor de ancheta. Fiti cu ochii pe ei! Sa nu uitam ce s-a intamplat prin Albania si prin alte tari din jur. Acolo s-a ajuns ca oficialii cluburilor sa fie mana in mana cu agentiile si sa se joace meciuri trucate”, a atentionat Mircea Sandu pe sport.ro. Seful de la Casa Fotbalului a precizat ca, deocamdata, nu stie ca vreun conducator de club din Romania sa joace sume mari la pariuri. Ciudat este ca in timp ce Nasu' trage un semnal de alarma asupra efectului nociv pe care il pot avea casele de pariuri asupra fotbalului, Ionut Lupescu, principalul sau colaborator, apare intr-un clip in care face reclama unei astfel de agentii.

George Copos, invitat sa iasa din fotbal
La final de an, sfera semantica a cuvantului puscarie apare foarte des in vocabularul lui Mircea Sandu. “Am sesizat Parchet ul in legatura cu acuzatiile aduse de unii cum ca un arbitru a luat mita 100.000 de euro ca sa fluiere stramb. Nu se poate asa ceva. Cine spune asemenea vorbe iresponsabile fara sa aiba dovezi trebuie sa plateasca. Cine este dispus sa ajunga dupa gratii? Nu ma refer neaparat la arbitri, ci si la conducatorii de club”, a declarat Nasul. Ajungand la capitolul conducatori de club, el nu a putut evita subiectul George Copos. Presedintele FRF s-a declarat indignat de presiunea pusa de patronul giulestenilor pe brigada de arbitri care a oficiat la Ceahlaul Piatra Neamt - Rapid: “Eu nu pot sa strig hotul striga hotii. Copos ar trebui sa se dea cu capul de... nu spun ce. Cum adica sa isi retraga echipa de pe teren? Cine e el, seicul din Arabia Saudita? Nu trebuie sa se mai dea atat de dibace ca fara el nu se poate. Se poate, pentru ca apar altii. Mi-ar placea ca in fotbalul romanesc sa se implice oameni gen Moratti sau Berlusconi, care sa bage bani si sa nu critice intr-una arbitrii”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.