Desfrau. O tanara de 19 ani a povestit cum a facut sex cu cinci-sase barbati, printre care trei jucatori ai clubului englez Luni noaptea, fotbalistii lui Sir Alex Ferguson au avut parte de petrecerea vietii lor. Dupa ce fundasul central de doar 19 a
Desfrau. O tanara de 19 ani a povestit cum a facut sex cu cinci-sase barbati, printre care trei jucatori ai clubului englez Luni noaptea, fotbalistii lui Sir Alex Ferguson au avut parte de petrecerea vietii lor. Dupa ce fundasul central de doar 19 ani, Johny Evans, a fost arestat pentru ca o tanara l-a acuzat de molestare, o alta adolescenta a fost protagonista unei scene incendiare. Povestea a fost surprinsa dintr-o camera alaturata, de una dintre invitatele petrecerii care a avut loc la hotelul Great St. John Street. "Am auzit aplauze si strigate de incurajare din cealalata camera. Erau vocile a cinci sau sase barbati, impreuna cu gemetele de placere ale unei femei, care facea sex cu ei. Indivizii nu conteneau sa-i dea tinerei indicatii si apoi sa urle de bucurie. Dupa cateva minute, acestia au coborat in holul hotelului, pentru a se alimenta cu bautura. Am recunoscut cativa dintre ei, printre care, trei jucatori ai lui Manchester United", a povestit martora. "Apoi, din camera, a iesit si tanara beata, care striga in gura mare ca a facut sex cu mai multi barbati si ca acestia i-au laudat performantele", a continuat ea. Fotbalistii incearca sa treaca peste aceste scandaluri si sa spele rusinea, participand la diverse actiuni caritabile. Gary Neville, Paul Scholes si Owen Hargreaves au vizitat copiii bolnavi de la spitalul de pediatrie din Manchester, iar Ryan Giggs si Wayne Rooney au participat, alaturi de pugilistul Ricky Hatton, la o strangere de fonduri destinate tot copiilor bolnavi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.