Craciunul ne surprinde, de cele mai multe ori, in fata televizorului. Ciudat este ca, desi filmele cu tema sarbatorilor, difuzate la televizor, sunt aceleasi in fiecare an, reusesc sa ne sensibilizeze la fiecare vizionare.

„Viata e
Craciunul ne surprinde, de cele mai multe ori, in fata televizorului. Ciudat este ca, desi filmele cu tema sarbatorilor, difuzate la televizor, sunt aceleasi in fiecare an, reusesc sa ne sensibilizeze la fiecare vizionare.

„Viata e minunata“ (It's a Wonderfull Life) este povestea lui George Bailey (James Stewart), care incearca sa se sinucida de Craciun, dezamagit de felul in care decurge viata sa. George este salvat de un inger „pensionat“, Clarance (Henry Travers), care ii arata cat de utila a fost existenta sa pentru bunastarea celor din jur. In final, George regaseste bucuria in mijlocul familiei si a prietenilor sai, multumindu-i ingerului pazitor.

„Pur si simplu dragoste“ (Love Actually) este o comedie romantica siropoasa care te introduce in spiritul Craciunului si al iubirii. In rolul principal il gasim pe nimeni altul decat pe Hugh Grant, maestrul comediilor romantice, jucand rolul de prim-ministru al Marii Britanii, indragostit si nonconformist. Povestea filmului se invarte in jurul dragostei, cel mai frumos cadou pe care il poti primi de sarbatori.

Seria „Singur acasa“ este, cu siguranta, una dintre cele mai savurate comedii care se desfasoara in perioada sarbatorilor de iarna. Cu simpaticul Macauly Culkin in rolul lui Kevin, baietel neastamparat si neascultator, filmul urmareste intamplarile acestuia de Craciun, pe care il petrece uitat de familie, singur acasa.

„Grinci a furat Craciunul“ (How the Grinch Stole Christmas) il prezinta pe Jim Carey in rolul unui spiridus rau, care uraste sarbatoarea Craciunului. El pregateste o conspiratie impotriva sarbatorii si face tot posibilul ca aceasta sa nu aiba loc. In final, spiridusul ajunge la concluzia ca sarbatoarea nu consta numai in niste jucarii primite cadou.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.