Corp superb, tinuta sexy, zambet provocator. Craciunitele din ziua de astazi nu mai au nimic in comun cu cele de odinioara, daca tinem cont ca la origine erau craciunite-spiridus. Ele il ajutau pe Mos Craciun cu cadourile pentru cei mici. Craciunite
Corp superb, tinuta sexy, zambet provocator. Craciunitele din ziua de astazi nu mai au nimic in comun cu cele de odinioara, daca tinem cont ca la origine erau craciunite-spiridus. Ele il ajutau pe Mos Craciun cu cadourile pentru cei mici. Craciunitele profesioniste sunt, de cele mai multe ori, fotomodele sau hostess din agentii profesioniste. Prezenta acestora este solicitata in special la petrecerile organizate de firme. Fetele il insotesc pe Mos in grupuri de cate patru, sase, zece fete, in functie de amploarea evenimentului, la petrecerile din cluburi. „In timp, serviciile s-au diversificat. Atat Mosii, cat si Craciunitele au pregatire speciala intr-un anumit domeniu si pot oferi modalitati inedite de petrecere a timpului. Avem, spre exemplu, un Mos care e si profesor de salsa si danseaza cu invitatii de la petreceri“, ne-a declarat reprezentantul unei firme de inchirieri. La aceasta lucreaza in prezent 10 Mosi Craciuni si 20 de Craciunite, iar fiecare dintre ei participa la cel putin un eveniment pe zi in perioada Sarbatorilor, la un tarif de 200 de lei pe ora. Peste 60% dintre cereri vin din partea companiilor.

Af acere cu cadouri si urari de sanatate
Clientii care solicita aceste servicii sunt atat persoane fizice, cat si gradinite si firme. Tarifele de inchiriere a Mosilor si Craciunitelor difera in functie de marimea firmei si, mai ales, in functie de durata inchirierii si de momentul lunii, dar si de aparitie. Daca mosul e deghizat, pretul scade la 130 lei, daca e natural, adica dolofan si cu barba proprie, costa in jur de 170 lei. Zilele in care costul de inchiriere ajunge la apogeu sunt, bineinteles, Craciunul si Ajunul Craciunului, cand o ora petrecuta cu Mosul sare de 210 de lei. 15 minute in plus inseamna inca 50 de lei. Cei care il vor chema intre 19 si 23 decembrie vor plati pana la 160 euro. Varianta cea mai economica este decalarea Craciunului in prima parte a lunii, cand Mosul costa doar 50-70 lei pe ora. Mosul poate fi gasit si la reduceri. Pe unele site-uri, preturile sunt prezentate ca superoferte, cu reduceri de la 400 lei la 360 de lei, „cu TVA“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.