Bunurile mobile apartinand liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, au fost puse sub sechestru asigurator de catre procurorii DNA, au precizat, ieri, surse judiciare. Masura a fost instituita ca urmare a dosarului penal pe care liberalul gorjean il are
Bunurile mobile apartinand liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, au fost puse sub sechestru asigurator de catre procurorii DNA, au precizat, ieri, surse judiciare. Masura a fost instituita ca urmare a dosarului penal pe care liberalul gorjean il are dupa ce la o sedinita cu sefii institutiilor descentralizate din judes, acesta le-a cerut bani pentru campania electorala a partidului.

Sechestrul asiguratoriu instituit de catre anchetatori vizeaza autoturismele, aparatura electronica si alte obiecte detinute de catre Ilie Morega (foto). In ceea ce priveste casele si terenurile, acestea nu pot fi puse sub sechestru, spuns surse judiciare, intrucat ele figureaza in documentele de proprietate ca apartinand unor societati comerciale la care liderul liberalilor gorjeni este actionar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.