Inspirat. Stefan Stoica a facut schimbarea care l-a "omorat" pe Gigi Becali: l-a bagat pe Bunica, iar fotbalistul a egalat in ultimele secunde Cand eram mici, ne strangeam vreo 3-4 echipe si bateam mingea pe bitum. Zece minute sau doua goluri. Asta
Inspirat. Stefan Stoica a facut schimbarea care l-a "omorat" pe Gigi Becali: l-a bagat pe Bunica, iar fotbalistul a egalat in ultimele secunde Cand eram mici, ne strangeam vreo 3-4 echipe si bateam mingea pe bitum. Zece minute sau doua goluri. Asta era regula. Cei care stateau in asteptare, pe tusa, tineau timpul. "Ultima faza", se auzea de acolo, de pe margine. Si ne grabeam sa egalam sau sa inscriem golul care ne-ar fi pastrat in teren. Buzau, 30 noiembrie 2007. Gloria - Steaua. Minutul 92, lovitura de la 30 de metri pentru gazde. Ultima faza. Bunica trage perfect si inscrie. Pune capul in pamant. Asa o fi manifestarea bucuriei pentru fotbalistul lui Stefan Stoica. Omul egalase cand nimeni nu se mai astepta. Colegii lui alearga, usor crispati, spre cel devenit erou sa-l felicite. Steaua se arunca peste Minca, portarul Buzaului gafeaza, dar nu-i nimeni prin preajma s-o bage in ate. Fluier final. 1-1. 22 de jucatori pleaca la cabine cu capetele plecate. Fireasca atitudinea, s-au pierdut doua puncte. Sa mai spuna cineva ca a fost blat!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.