Sucul de rodie este benefic pentru tratarea disfunctiilor sexuale masculine, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de o echipa de cercetatori americani de la Universitatea California din Los Angeles. Ei sustin ca un pahar cu suc de rodie are ac
Sucul de rodie este benefic pentru tratarea disfunctiilor sexuale masculine, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de o echipa de cercetatori americani de la Universitatea California din Los Angeles. Ei sustin ca un pahar cu suc de rodie are acelasi efect asupra organismului ca acela pe care il are o pastila de Viagra. La studiu au participat 53 de barbati, cu varste cuprinse intre 21 si 70 de ani, care au baut in fiecare seara, timp de o luna, cate un pahar de suc de rodie. Aproape jumatate dintre participantii la studiu au declarat ca potenta lor a crescut datorita acestui suc. Sucul de rodie este bogat in antioxidanti, care contribuie la cresterea nivelului de oxid nitric, ce relaxeaza peretii vaselor de sange, astfel incat fluxul sangvin din regiunea penisului creste. "Sucul de rodie are un mare potential in tratarea disfunctiilor erectile", a declarat profesorul Christopher Forest, coordonator al studiului. Rodia s-a dovedit a fi benefica si in reducerea riscurilor de maladii cardiace si de cancer la prostata. Cercetatorii cred ca sucul de rodie contine o mai mare concentratie de antioxidanti decat orice alt suc de fructe, ceai sau vin rosu. In Grecia, rodia este un simbol al fertilitatii.

Gena tineretii
Cercetatorii americani sunt mai aproape cu un pas de descoperirea "elixirului tineretii" dupa ce au aflat despre o o gena cu rol cheie in procesul de imbatranire, potrivit unui studiu recent.Cercetatorii de la Universitatea Stanford din California au descoperit ca blocarea acestei gene are efecte dramatice si rapide asupra pielii, in sensul ca, intr-o perioada de doar doua saptamani, epiderma intinereste vizibil. Testele au fost realizate, pana in prezent, doar pe cobai: dupa doua saptamani de la manipularea genei, pielea animalelor era asemanatoare cu cea a unui nou nascut din punct de vedere al aspectului exterior.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.