Cantareata a venit, pentru prima oara, insotita de fiica sa la un eveniment monden. Cele doua au acceptat invitatia de a defila in cadrul unei prezentari cu scop caritabil, organizata de creatoarea de moda Mirela Popa, iubita fotbalistului Bogdan St
Cantareata a venit, pentru prima oara, insotita de fiica sa la un eveniment monden. Cele doua au acceptat invitatia de a defila in cadrul unei prezentari cu scop caritabil, organizata de creatoarea de moda Mirela Popa, iubita fotbalistului Bogdan Stelea. Nico si Alexandra au urcat impreuna pe podium si, desi mama ei o tinea strans de mana, barbatii din public nu si-au putut stapani reactiile. Tanara de numai 17 ani a facut furori in adevaratul sens al cuvantului. Cu toate acestea, Nico nu intentioneaza sa o scoata prea curand in lumina reflectoarelor, prezentarea de joi seara fiind o exceptie, prin natura evenimentului. Licitatia prezentata de Mihaela Tatu a fost un fiasco total. Pentru ca oamenii cu bani au lipsit cu desavarsire din sala, nu s-au strans decat 14.900 de euro ce vor fi donati copiilor din Valea Popii, iar asta, pentru ca majoritatea vedetelor din prezentare si-au cumparat singure rochiile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.