Secret. Creatoarea de moda nu vrea sa divulge niciun amanunt legat de program sau platforma Designerul vrea sa castige fotoliul de primar al Iasiului cu o echipa de profesionisti, dar nu vrea, inca, sa divulge niciun detaliu referitor la platforma-p
Secret. Creatoarea de moda nu vrea sa divulge niciun amanunt legat de program sau platforma Designerul vrea sa castige fotoliul de primar al Iasiului cu o echipa de profesionisti, dar nu vrea, inca, sa divulge niciun detaliu referitor la platforma-program pe care o pregateste pentru alegerile de anul viitor. "E prematur sa discutam despre proiectele pe care le voi propune electoratului. Eu mi-am exprimat doar intentia de a candida la primaria orasului. Lansarea oficiala va avea loc atunci cand cei din staff-ul meu vor considera ca e potrivit", a explicat Irina Schrotter. Aceasta are si o explicatie pentru ca pune la incercare rabdarea alegatorilor. "Lumea s-a cam saturat de alegeri. Au fost doua scrutinuri, abia s-a terminat campania. Si-apoi, toti ne gandim la Sarbatori in perioada asta", a precizat creatoarea de moda, care s-a aratat incantata de faptul ca lumea este interesata de proiectele sale in postura de sef al orasului. Schrotter si-a anuntat intentia de a candida la Primaria Iasi la jumatatea lunii octombrie, pentru ca este nemultumita de oamenii politici din capitala Moldovei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.